štvrtok 4. februára 2021

Drevená fotka - tip na jedinečný valentínsky darček

Ahojte, Valentín máme už pred dvermi, takže nastal čas rozmýšľať aj nad nejakými milými darčekmi, ktoré potešia 😊 . Nie každý má vo zvyku v tento deň obdarovávať svojich najbližších, no ak patríte k tej druhej skupinke ľudí, mám tu pre vás jeden veľmi efektný tip na darček 😉.

Na Valentína sú ľudia zvyknutí dávať svojim milovaným bonboniéry, čokolády, a iné sladké potešenia ale aj plyšákov a rôzne iné, nazvime ich "lapače prachu". Ak túžite siahnuť po niečom originálnom, čo vášho blízkeho človeka nie len poteší, ale aj zaujme a rozhodne to nebude iba obyčajný "pracholapač", skúste drevenú fotku 😉.



Tento nádherný efektný darček môžete svojej blízkej osobe darovať v rôznych prevedeniach - rozhodne si každý príde na svoje. Rámiky majú mnoho podôb a foriem, no fotka vždy vyzerá rovnako krásne 😊. Takéto zvečnenie spoločnej milej spomienky je rozhodne skvelým spôsobom ako si uchovať krásnu fotku do budúcna. Tá drevená vám totiž nevybledne, nepokrčí sa a len tak ľahko ani nezničí 😊.



Fotka nielenže vám príde zabalená v nádhernej drevenej darčekovej krabičke, voliť si môžete aj texty vpredu či vzadu, prípadne venovanie.

Skúste takýmto darčekom potešiť toho, koho milujete a uvidíte, že váš výnimočný výber valentínskeho prekvapenia rozhodne ocení 😊.

Použite pri objednávke kód "its1mishell10" a získate aj 10% zľavu na nákup už beztak cenovo dostupného originálneho darčeka 😊.

👉 https://www.drevenafotka.sk/

👉 https://www.instagram.com/drevenafotka/


Verím, že som vás inšpirovala ♥.



1 komentár: