štvrtok 20. mája 2021

Catrice masážne valčeky + novinky

 Produkt, ktorý rozhodne stojí za zmienku? Určite nové masážne valčeky na tvár od Catrice, o ktorých vám čosi viac poviem práve v tomto článku, vitajte ♥.

Začiatkom mája mi prišiel na testovanie balíček produktov od Catrice. Vedela som, že bude obsahovať nejaké novinky z radov starostlivosti o pleť, no čo ma zaujalo najviac, boli jedinečné masážne valčeky. Za niekoľko rokov, čo sa venujem líčeniu, kozmetike a blogovaniu, som sa už stretla s mnohými masážnymi pomôckami na tvár. Myslela som si, že ma už nič neprekvapí 😄. Vtom však prišli na trh tieto prekrásne valčeky Catrice, ktoré ma očarili na prvý pohľad 😍.

Jedinečný dizajn, krásne balenie, výnimočné prevedenie a vysoká efektivita z nich robia jeden z mojich najobľúbenejších skin care produktov posledných mesiacov.



Valčeky, guličky - nazvite to ako len chcete, princíp je veľmi jednoduchý: na pár minút dáte zachladiť do chladničky (pozor, mrazničku na tento účel nepoužívajte, aby nedošlo k prasknutiu skleneného materiálu pri príliš nízkej teplote vzhľadom na tekutinu vo vnútri!) a po zachladení použite na masáž tváre, najlepšie spolu s pleťovým sérom alebo ľahkým krémom (môžete ich však samozrejme použiť aj samostatne). 

Zachladenie produktu má výnimočný význam najmä vtedy, ak chcete dosiahnuť odpuchnutie unavenej tváre (či už ide o oblasti okolo očí alebo aj akékoľvek iné miesta na pleti). Pokožka zostane osviežená, zregenerovaná, upokojená a navyše takouto masážou podporíte jej prekrvenie. 

Pri aplikácii stačí jemne prechádzať guličkami po oblasti očného okolia zvnútra smerom von + pokojne sa môžu premasírovať aj viečka. Rovnako postupujte aj pri ostatných častiach tváre - čelo, líca a oblasť brady a krku.

Nezabúdajte, že keďže sú tieto masážne pomôcky vyrobené zo skla, je dôležité nevyvýjať na ne prílišný tlak, aby nedošlo k prasknutiu.

Pozor - tento produkt, po anglicky nazývaný Cooling facial globes, nekúpite bežne v drogérii, len na DM e-shope.


... no a teraz pár slov aj k ostatným produktom 😉. Určite ste viacerí postrehli Catrice limitku Skinlovers, ktorá svojho času "zbúrala internety" 😄. Mám dobrú správu - dve séra z tejto limitovanej edície - Energy (žlté) a Youth (fialové) sa stávajú súčasťou stálej ponuky Catrice, čo je absolútne skvelé! 😍 O týchto produktoch ste už mohli čo-to u mňa vidieť a počuť na instagrame aj na youtube. Sú to fantastické, veľmi účinné a príjemné séra, ktoré vás očaria svojimi výsledkami.


Žlté - energizujúce sérum Energy Boost je vynikajúce pre unavenú, mdlú pleť. Obsahuje 7% komplex zázvoru, kyselinu hyalurónovú a PHA (polyhydroxy kyselinu) - tieto zložky pleť povzbudia, osviežia a rozjasnia.

Fialové - omladzujúce Youth Boost sérum je skvelé pre zníženie prvých príznakov starnutia pleti. Takéto účinky majú na ňu hlavne 3% vegánskeho kolagénu obsiahnutého v zložení a špeciálna látka bakuchiol (jemnejšia alternatíva retinolu), ktorý stimuluje tvorbu kolagénu v pleti.

Z noviniek je tu mliečne hydratačné Sensitive sérum (ružové), ideálne pre pleť, ktorá je suchá alebo citlivá. Vegánske ryžové mlieko v tomto produkte pleť perfektne zhydratuje a vyživí.

V malom modrom obale sa skrýva ďalšia Catrice novinka - hydratačná pleťová maska, ktorá má jemnú krémovo gélovú textúru a príjemnú osviežujúcu vôňu. Obsahuje vitamín C a 5% skvalán, vďaka čomu pleť dokonale hydratuje až na 48 hodín. Používa sa večer pred spaním, pričom sa nechá na pleti pôsobiť počas noci a zmyje až ráno.

Vysoká zelená tubička patrí ďalšej Catrice novinke - 2v1 produktu, ktorý je zároveň pílingom aj tonerom. Pleť čistí, bojuje proti nečistotám a už v priebehu 3 týždňov dokáže výrazne minimalizovať póry. Odstraňuje odumreté kožné bunky - zároveň však pleť vďaka obsahu bieleho čaja aj upokojuje a dodáva hydratáciu. 


Catrice to s produktmi z radov starostlivosti o pleť v poslednom období skutočne vie, čoho krásnym príkladom sú aj produkty z tohto článku. Verím, že som vás nejakými inšpirovala a vyskúšate ich (pokojne mi potom pošlite recenziu do správy na instagrame 😊).

Mimochodom, vravela som už, že úžasné masážne valčeky kúpite na DM e-shope len za neuveriteľných necelých 14€? 😍




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára