sobota 21. novembra 2020

Vianočná kolekcia Essence

 Ahojte, v dnešnom článku by som vám rada povedala pár slov k vianočnej limitovanej edícii produktov od skvelej drogérkovej značky Essence.

Essence máva každý rok nejakú zaujímavú "limitku" s vianočnými motívmi. Čo tá tohtoročná? Stojí za to? Verím, že vám ju budem schopná dokonale priblížiť v nasledujúcich riadkoch 😉.


Štetce

Krásna a veľmi praktická sada štetcov v rozkošnom vianočnom dizajne obsahuje štetce, ktoré sú rozhodne veľmi využiteľné. Štetec na tieňovanie, plochý štetec na tiene, skosený na linku alebo obočie a V-čkový ideálny na aplikáciu rozjasňovača pod obočie - všetky sú veľmi príjemné, s primerane jemnými štetinkami. čo by som ocenila je dlhšia rúčka, keďže štetce sú skôr kratšie.





Rozjasňovač

Krásny jemne zlatistý rozjasňovač s originálnym vianočným reliéfom a jemnou vôňou je ideálny na bežný deň, no keďže sa dá dobre vrstviť, dokážete s ním docieliť aj poriadny "jas" 😍.




Laky a nálepky na nechty

Dokonalé produkty pre vytvorenie nádhernej vianočnej manikúry či pedikúry. Svetloružový lak bude spolu s vianočne ladenými nálepkami vyzerať skvelo a červený metalický je už sám o sebe ideálnou farbou pre krásny vianočný čas 😊.




Balzam a píling na pery

Balzam na pery vás očarí hlavne svojím absolútne rozkošným dizajnom perníčka. Píling v praktickej tyčinkovej vysúvacej forme vás očarí nádhernou vôňou.






Mini parfém

Tento produkt bol pre mňa naozaj prekvapením, keďže som si pôvodne myslela, že to bude mini fixačný sprej. Nádherne voňajúci parfémik sa však zmestí do akejkoľvek kabelky 😊.



Roztomilá huňatá gulička

No a na záver jedna rozkošnosť 😄. Táto milá gulička vás prekvapí nádhernou jemnou vôňou a trblietkami, ktoré sa z nej jemne sypú, keď s ňou zatrasiete 😊. Vhodné na telo i vlasy ...


Tak čo hovoríte na tohtoročnú Essence vianočnú kolekciu? Za mňa je to jedna skvelá dávka rozkošnosti a produkty sú naozaj krásne  😊.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára