nedeľa 10. novembra 2019

Objav roka - značka Sportique

Nedávno som sa dostala ku testovaniu produktov značky Sportique, ktorá je jednou z najkvalitnejších prírodných kozmetík na svetovom trhu. Výrobky značky Sportique sú určené tak pre bežné používanie, ako i športové a atletické aktivity.
O tejto značke som predtým počula veľakrát, no nemala som nijaké osobné skúsenosti, preto som sa možnosti testovania veľmi potešila.
Nakoľko veľmi ma táto značka ohúrila, si môžete prečítať v nasledujúcich riadkoch, kde vám stručne zhodnotím dva produkty, ktoré som testovala.


Krém na ruky s vysokým obsahom bambuckého masla svojou vôňou jazmínu a ibišteka pohladí vaše zmysly. Je to jemná, príjemná, upokojujúca vôňa. Poďme ale k jeho účinkom.
Krém je hustej konzistencie, preto sa možno trochu ťažšie rozotiera, no to nič nemení na fakte, že jeho efektívnosť je stopercentná. Pokožku rúk vyživí, vyhladí a hydratuje na dlhú dobu, čo je naozaj výborné. Rýchlo sa vsakuje a nezanecháva pocit mastnoty - čo je pre mňa osobne pri krémoch na ruky jedným z rozhodujúcich faktorov. Ja som preto z tohto krému nadšená 😊.
♥ Krém na ruky ♥


Tuhý dezodorant obsahuje magnézium a je veľmi vhodný pre osoby s citlivou pokožkou. Ja mávam často hlavne po holení pokožku v oblasti podpazušia veľmi podráždenú, preto vyhľadávam produkty, ktoré sú voči nej šetrné. Dezodorant som testovala v levanduľovej vôni a prisahám, že som si nemohla vybrať lepšie, pretože tak autentickú a prirodzenú vôňu levandule som nezažila snáď ešte nikdy pri nijakom produkte (a to som levanduľomaniak, takže mám už toho otestovaného poriadne veľa! 😄). Táto vôňa vás doslova upokojí a zrelaxujete pri nej. Čo je dôležité - tento dezodorant nezanecháva pokožku mastnú alebo iným spôsobom "nepríjemnú". Výborne sa vsiakne a absorbuje nežiaduci telesný zápach pri potení. Vďaka obsahu horčíka dodávate vášmu telu jeho prísun.
Takže opäť raz konštatujem - ďalší úžasný produkt! 😍
♥ Dezodorant ♥



Tak čo? Aj vás uchvátili tieto úžasné produkty rovnako ako mňa? 😉 Ak áno, zadajte pri nákupe na eshope sportique.sk kód "mishell15" a získate 15% zľavu na nákup 😊.
Produkty sú dostupné samozrejme aj v iných vôňach - určite si vyberiete podľa vášho vkusu 😉. A okrem týchto majú v ponuke ešte mnoho ďalších úžasných prírodných produktov.
Prajem príjemné nakupovanie 😉

Na dnes je to odo mňa všetko, majte krásny deň ♥.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára