streda 3. augusta 2022

Závan letnej sviežosti s novinkami od Biofy

 Aj vy milujete počas horúceho leta kozmetiku s dokonale sviežou ovocnou vôňou, ktorá poteší vaše zmysly? 😉 Slovenská značka prírodnej kozmetiky Biofy prišla s novými produktmi, ktoré sú zosobnením všetkého spomenutého. Poďme si teda v krátkosti predstaviť dva produkty z novej série inšpirovanej dokonalou sviežosťou leta 💕.


Telový peeling Papája a mango

Počas leta je naša pokožka pričasto vystavovaná priamemu slnečnému žiareniu. Staráme sa o ňu, používame krémy s SPF, mlieka po opaľovaní a dbáme o to, aby sme sa nespálili a opálenie nebolo namiesto príjemného bolestivým. Čo však s pokožkou, ktorá bola opálená už dávnejšie a zbavuje sa odumretých častí zo svojho povrchu? Jednoznačne peeling!

Tento skvelý voňavý cukrový peeling s dokonalou arómou papáje a manga má hustú olejovitú textúru, vďaka čomu pokožku hydratuje, pričom však aplikácia vôbec nie je náročná a veľmi dobre sa rozotiera. Zrniečka sú primerane veľké a hustota je tiež veľmi vhodná, preto mne osobne tento produkt naozaj vyhovuje a som s ním spokojná. Obsahuje zložky ako napríklad včelí vosk, avokádový olej či bambucké maslo, ktoré skutočne zaručia hĺbkovú hydratáciu, výživu, plnosť a jemnosť.


Sprchový gél Papája a Mango

Druhým produktom z tejto série je sprchový gél. S pílingom sa navzájom vynikajúco dopĺňajú, pričom vás oba očaria nádhernou arómou. Jeho jedinečná zlatistá textúra s jemnými trblietkami pôsobí naozaj príťažlivo a doslova vás láka k použitiu 😇. Penivá schopnosť a hustota sú skôr nižšie, no to nič nemení na fakte, že je tento sprchový gél efektívny, voňavý a naozaj príjemný, pričom pokožku zanecháva krásne hydratovanú a jemnú. Oceňujem aj pumpičkový aplikátor. Produkt obsahuje zložky ako vitamín C, výťažky z aloe vera, mangový olej či guajavu.


Tak čo? Zatúžili ste aj vy po dokonalej letnej sviežosti? 😊



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára