utorok 16. marca 2021

Aroma Olej Arganola

 Ahojte, dnes by som vám rada povedala pár slov k niečomu inému, ako ku kozmetike 😉. Ak pravidelne sledujete moje recenzie či už tu alebo na youtube, viete, že milujem všetko voňavé. To sa však rozhodne netýka iba kozmetiky. Dávno som sa stala fanúšičkou sviečok a rôznych vonných olejov. Rada skúšam nové a nové a potrpím si na kvalitu, za ktorú sa nebojím si aj patrične zaplatiť. Niet nad dokonale prevoňaný domov... 💗

V dnešnej recenzii by som vám preto rada predstavila aroma olej Arganola, ktorý som si v posledných týždňoch extrémne obľúbila.



Poďme si najprv čo to povedať k týmto aroma olejom pochádzajúcim z Maroka. Inšpiráciou tradície výroby parfémov je v tejto oblasti život v Marakéši, vplyvy orientálnych tradícií ale aj rastlinstvo a mieste vône. Argalista aroma oleje sú výnimočné svojimi ručne robenými obalmi, ktoré sú naozaj v skutku originálne a cítiť v nich dotyk miestnych remeselníkov. Očaria vás hneď pri prvom pohľade na špecifickú fľaštičku.


Poďme priamo k aroma oleju OUD. Vôňa Oud je považovaná za najsilnejšie prírodné afrodiziakum. Pomáha uľaviť od únavy, stresu a duševnej nerovnováhy (overené - naozaj funguje). Dokáže dokonca znížiť stavy depresie, pretože zmierňuje úzkosti a vyvoláva pocity radosti a šťastia.

Ak si predstavíte meditácie s typickou atmosférou orientu, rozhodne k nim bude patriť práve táto vôňa. Osvieži vašu myseľ a pôsobí terapeuticky, keďže má pozitívne vplyvy na náladu. Hovorí sa o nej, že očisťuje telo aj myseľ.


Na vytvorenie príjemnej atmosféry úplne postačí pár kvapiek oleja, ktorý môžete dať či už do difuzéra alebo aromalampy. 

Vôňa je sladká, vyvážená, no zároveň pôsobí tajomne. Nesie v sebe punc originality a luxusu. Vďaka nej sa v priebehu pár minút prenesiete do Ďalekého východu a dokonale zrelaxujete.

Praktický pipetkový aplikátor vám umožní presné dávkovanie podľa požadovanej intenzity. Balenie má až 50ml - vydrží vám teda poriadne dlho, keďže skutočne stačí iba pár kvapiek a vôňa je krásne intenzívna.


Argalista však nie sú iba aroma oleje. V ponuke nájdete aj mnoho vysoko kvalitných kozmetických výrobkov vyrobených z ekologicky pestovaných surovín, bez chemických konzervačných látok a syntetických farbív. Ich hlavnou ingredienciou je arganový olej ručne vyrábaný v miestnych vidieckych ženských manufaktúrach.

Zbehnite aj vy na arganola.sk a vyberte si svoj aroma olej alebo kozmetický výrobok. Garantujem vám, že kvalitou bude milo prekvapení 😊.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára